Szülőknek
Szociometria

 

image002be

Kedves Szülők!

Iskolánk pszichológusa által végzett szociometriai vizsgálat rövid leírását és a vizsgálat lefolytatását tiltó nyilatkozatot megtekinthetik a linkre kattintva.

 
Iskolai étkeztetés elektronikus adminisztrációja

image002be

Kedves Szülők!

A II. kerületi Városfejlesztő Zrt. továbbfejlesztette és a szülők számára is bevezeti az iMenza rendszert, mely 2017. január 2-tól elérhető internetes felületeken.

Részletes tájékoztató

 
Felmentés lehetősége legfeljebb 2 testnevelés órán való aktív részvétel alól

 

testnev og

A legfeljebb 2 testnevelés órán való aktív részvételről való felmentés részletes leírása a linkre kattintva megtekinthető.

Kérelem a felmentéséhez

 
Hit- és erkölcstanórák megtartására vállalkozó egyházak

image002be

Tisztelt Szülők!

 

A 2017/18-as tanévben a hit- és erkölcstanórák megtartására vállalkozó egyházak listája megtekinthető a linkre kattintva

 
Bejövő osztályok letölthető dokumentumai

Kedves Szülők!

Mielőtt letöltik az alábbi dokumentumokat, kérjük, olvassák el a hozzájuk tartozó tájékoztató szövegeket is!
Az összes dokumentum visszahozatalának határideje: legkésőbb a szülői értekezlet időpontja, azaz május 25.

 

Tankönyvekkel kapcsolatos tájékoztató és letölthető dokumentumok


Idén több tankönyv is átdolgozásra került, ezért a korábbi tankönyvek nem használhatók. Kérjük, minden esetben ellenőrizzék a kiadói kódokat!

Az iskolának idén sincs visszáruzási joga. A rendelés lezárása után nem lehet módosítani, a megrendelt könyveket át kell venni. Ha valamelyik könyvet mégsem kérik, egyénileg kell visszaküldeni a KELLO-hoz.

Az ingyen tankönyvre jogosultak minden könyvet könyvtári kölcsönzéssel kapnak. Ezeket, a munkafüzetek kivételével tanév végén vissza kell hozni. Ha a könyv elveszett, vagy megrongálódott, pótolni kell. Ha bizonyos tankönyveket meg szeretnének venni, azt egyénileg a KELLO webshopján keresztül lehet megtenni. Ennek címe: webshop.kello.hu. Az ingyenes tankönyvigényléshez ki kell tölteni az alábbi igénylőlapot és a jogosultságot igazoló dokumentummal együtt kell juttatni az iskolába.

Ha a rendeléssel kapcsolatban bármilyen kérdésük van, forduljanak Békefi-Zrinyi Ágnes tankönyvfelelőshöz (bekefi (kukac) budai-rfg.sulinet.hu)


Ingyenes tankönyvigényléshez szükséges igénylőlap

 

Letölthető tankönyvigénylési lapok:

7.HR          7.Ny         9.A          9.B        9. Ny

 

Általános adatlapok, nyilatkozatok (mindenkinek ki kell tölteni és május 25-én magával hozni)

Adatlap
Nyilatkozat a szülői jog gyakorlásáról

 

Étkezéssel kapcsolatos tájékoztatók és letölthető dokumentumok


Általános tájékoztató az étkezéssel, térítési díjakkal kapcsolatban

 

Szülői nyilatkozatot akkor kell kitölteni, ha igénylik 2017/2018 szeptemberétől az iskolai menzát.

 

Ha igen és normatív kedvezményre is jogosultak - rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény, tartósan beteg, három vagy több gyermekesek - akkor a 8.számú mellékletet is ki kell tölteni, ehhez mellékelni kell: rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény esetén a határozatot, tartósan beteg esetén az orvosi igazolást, három vagy több gyermeket nevelők esetén semmit, nem kell családi pótlék igazolás sem.

Ha egyéni rászorultság alapján szeretne valaki kedvezményt igénybe venni, azt a lakóhelye szerint illetékes önkormányzatnál teheti meg. Ha II.kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, akkor a Kérelem nyomtatványt és munkahelyi és egyéb jövedelem igazolásokat kell hoznia.

 

Szülői nyilatkozat

8. számú melléklet

Kérelem (csak II.kerületi lakó- vagy tartózkodási hellyel, a többiek lakóhely szerinti illetékes önkormányzathoz fordulhatnak)

 
« ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL